Home / Autoverzekering Achterhoek

Autoverzekering Achterhoek

Autoverzekering afsluiten in de Achterhoek

Op zoek naar een onafhankelijke adviseur op
het gebied autoverzekeringen?

Altijd een transparant advies

Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel

Uitstekende contacten met verschillende verzekeringsmaatschappijen

Altijd een passend advies. Voor de gehele Achterhoek.

Bent u woonachtig in de Achterhoek en bent u op zoek naar een onafhankelijke adviseur op het gebied autoverzekeringen?Wij werken nauw samen met diverse specialisten, hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Assurantiekantoor Boesveld is uw adviseur op het gebied van autoverzekeringen in Winterswijk.

WAM-verzekering

Een WAM verzekering wordt ook wel een Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen genoemd en betreft een verplichte verzekering die u af moet sluiten als u met een motorrijtuig aan het verkeer deelneemt. Een WAM-verzekering dekt de financiële gevolgen van de aansprakelijkheid van u voor schade veroorzaakt met een motorrijtuig.

Beperkte cascoverzekering

De dekking vergoedt de schade als gevolg van brand, storm, hagel, diefstal, ruitbreuk en een botsing met dieren. Daarnaast dekt het alles wat gedekt is onder een WA-dekking. Welke verzekering kiest u? Laat u vrijblijvend adviseren door de experts van Boesveld Assurantiën.

Volledig cascoverzekering

Met de volledig cascoverzekering bent u ook verzekerd voor schade die u zelf heeft veroorzaakt aan uw motorrijtuig. U bent ook verzekerd voor alle schade die gedekt wordt door de beperkte cascoverzekering. En als iemand anders schade aan uw motorrijtuig veroorzaakt, dan bent u ook verzekerd.

Jeroen Boesveld

Jeroen Boesveld, Directeur

“Wilt u een persoonlijk en onafhankelijk advies voor uw autoverzekering? Onze experts staan graag voor u klaar! Kom gerust langs voor een vrijblijvend advies.

Contactgegevens:

Gasthuisstraat 23
7101 DS Winterswijk
T: 0543 532 656
E: info@boesveldassurantien.nl
Handelsregister nr. 52438996

We zijn ook bereikbaar buiten kantooruren

Buiten kantooruren bel 06-22512658

Meer weten over onze autoverzekeringen? Laat een bericht achter via ons contactformulier, bel ons of kom langs op het kantoor.

    Uw naam

    Uw email

    Uw telefoonnummer

    Uw bericht

    Top