Home / Autoverzekering Lichtenvoorde

Autoverzekering Lichtenvoorde

Autoverzekering afsluiten in Lichtenvoorde

Op zoek naar een onafhankelijke adviseur
voor uw autoverzekeringen in Lichtenvoorde?

Eerlijk en transparant advies

Persoonlijk contact op locatie

Contacten met diverse verzekeringsmaatschappijen

Boesveld Assurantiën, altijd een passend onafhankelijk advies.

Boesveld Assurantiën is uw adviseur voor het afsluiten autoverzekeringen in Lichtenvoorde. Wij bieden u een eerlijk advies op het gebied van autoverzekeringen met een excellente service, voor zowel onze particuliere- als zakelijke klanten. Doordat wij rechtstreeks samenwerken met diverse experts, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.Dit stelt ons in staat voor u die oplossingen te vinden die naadloos aansluiten op uw (financiële) wensen en situatie.

WAM-verzekering

De WAM-verzekering is een verplichte verzekering die u moet afsluiten als u met een motorrijtuig aan het verkeer deelneemt. Zelfs als u niet aan het verkeer deelneemt, blijft de verzekeringsplicht bestaan zolang er een kenteken op uw naam staat.Wilt u meer weten? Maak gerust een afspraak of kom langs op ons kantoor.

Beperkte cascoverzekering

Laat uw voertuig verzekeren voor schade die wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld storm, bliksem of brand met de beperkte cascoverzekering. Ook bent u met deze verzekering gedekt voor diefstal van uw voertuig. Laat u vrijblijvend adviseren door de experts van Boesveld Assurantiën.

Volledig cascoverzekering

Met de volledig cascoverzekering bent u verzekerd voor alle schade die gedekt wordt door de beperkte cascoverzekering maar ook voor schade die u zelf heeft veroorzaakt aan uw motorrijtuig. Tevens als iemand ander schade veroorzaakt aan uw voertuig, bent u hiervoor verzekerd.

Jeroen Boesveld

Jeroen Boesveld, Directeur

“Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Het bespreken van uw zaken doen we het liefst bij u thuis of bij ons op kantoor.

Contactgegevens:

Gasthuisstraat 23
7101 DS Winterswijk
T: 0543 532 656
E: info@boesveldassurantien.nl
Handelsregister nr. 52438996

We zijn ook bereikbaar buiten kantooruren

Buiten kantooruren bel 06-22512658

Meer weten over onze autoverzekeringen? Laat een bericht achter via ons contactformulier, bel ons of kom langs op het kantoor.

    Uw naam

    Uw email

    Uw telefoonnummer

    Uw bericht

    Top