Home / Autoverzekering Eibergen

Autoverzekering Eibergen

Autoverzekering afsluiten in Eibergen

Op zoek naar een onafhankelijke adviseur op
het gebied autoverzekeringen in Eibergen?

Een onafhankelijk en transparant advies

Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel

Contact met verschillende verzekeringsmaatschappijen

Onbezorgd de weg op. Altijd een passend advies.

Boesveld Assurantiën biedt een onafhankelijk advies op het gebied van autoverzekeringen met een uitstekende en persoonlijke service. We bieden advies voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Daarnaast werken wij samen met experts, zodoende zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Assurantiekantoor Boesveld is uw adviseur op het gebied van autoverzekeringen in Eibergen.

WAM-verzekering

Een WAM-verzekering dekt de financiële gevolgen van de aansprakelijkheid van u voor schade veroorzaakt met een motorrijtuig. Een schadeclaim kan hoog oplopen en is vaak vele malen hoger dan de premie die u betaalt voor de verzekering. Laat u informeren voor de mogelijkheden voor uw autoverzekering.

Beperkte cascoverzekering

De beperkte cascoverzekering vergoedt de schade als gevolg van brand, storm, hagel, diefstal, ruitbreuk en een botsing met dieren. Daarnaast dekt het alles wat gedekt is onder een WA-dekking. Voorheen werd de beperkt-cascodekking WA Plus genoemd.  Laat u vrijblijvend adviseren door de experts van Boesveld Assurantiën.

Volledig cascoverzekering

Met de volledig cascoverzekering bent u ook verzekerd voor schade die u zelf heeft veroorzaakt aan uw motorrijtuig. U bent ook verzekerd voor alle schade die gedekt wordt door de beperkte cascoverzekering. En als iemand anders schade aan uw motorrijtuig veroorzaakt, dan bent u ook verzekerd.

Jeroen Boesveld

Jeroen Boesveld, Directeur

“Woont u in Eibergen en bent u op zoek naar een persoonlijk en onafhankelijk advies voor uw autoverzekering? Wij helpen u graag!

Contactgegevens:

Gasthuisstraat 23
7101 DS Winterswijk
T: 0543 532 656
E: info@boesveldassurantien.nl
Handelsregister nr. 52438996

We zijn ook bereikbaar buiten kantooruren

Buiten kantooruren bel 06-22512658

Meer weten over onze autoverzekeringen? Laat een bericht achter via ons contactformulier, bel ons of kom langs op het kantoor.

    Uw naam

    Uw email

    Uw telefoonnummer

    Uw bericht

    Top