Home / Autoverzekering Groenlo

Autoverzekering Groenlo

Autoverzekering afsluiten in Groenlo

Op zoek naar een onafhankelijke adviseur
voor uw autoverzekeringen?

Altijd een eerlijk advies

Persoonlijk contact

Uitstekende contacten met diverse verzekeringsmaatschappijen

Boesveld Assurantiën, altijd een passend onafhankelijk advies.

Boesveld Assurantiën is uw onafhankelijke adviseur voor het afsluiten van een passende autoverzekering in Groenlo. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Het bespreken van uw zaken doen we het liefst bij u thuis of bij ons op kantoor. Wij hebben uitstekende contacten met diverse verzekeringsmaatschappijen. Dit stelt ons in staat voor u die oplossingen te vinden die naadloos aansluiten op uw (financiële) wensen en situatie.

WAM-verzekering

Een schadeclaim kan hoog oplopen en is vaak vele malen hoger dan de premie die u betaalt voor de verzekering. Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM) De WAM is een verplichte verzekering die u moet afsluiten als u met een motorrijtuig aan het verkeer deelneemt.

Beperkte cascoverzekering

Met de WAM-verzekering bent u niet verzekerd voor schade aan uw eigen motorrijtuig. Met de beperkte cascoverzekering is uw motorrijtuig verzekerd voor schade die wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld brand, storm of bliksem. Of als uw motorrijtuig wordt gestolen.

Volledig cascoverzekering

Met de volledig cascoverzekering bent u ook verzekerd voor schade die u zelf heeft veroorzaakt aan uw motorrijtuig. U bent tevens verzekerd voor alle schade die gedekt wordt door de beperkte cascoverzekering. En als iemand anders schade aan uw motorrijtuig veroorzaakt, dan bent u ook verzekerd.

Jeroen Boesveld

Jeroen Boesveld, Directeur

“Bent u woonachtig in Groenlo en op zoek naar een onafhankelijke adviseur op het gebied autoverzekeringen? Wij helpen u graag!”

Contactgegevens:

Gasthuisstraat 23
7101 DS Winterswijk
T: 0543 532 656
E: info@boesveldassurantien.nl
Handelsregister nr. 52438996

We zijn ook bereikbaar buiten kantooruren

Buiten kantooruren bel 06-22512658

Meer weten over onze autoverzekeringen? Laat een bericht achter via ons contactformulier, bel ons of kom langs op het kantoor.

    Uw naam

    Uw email

    Uw telefoonnummer

    Uw bericht

    Top