Home / Autoverzekering Vorden

Autoverzekering Vorden

Autoverzekering afsluiten in Vorden

Op zoek naar een onafhankelijke adviseur
voor uw autoverzekeringen?

Altijd een eerlijk advies

Persoonlijk contact

Uitstekende contacten met diverse verzekeringsmaatschappijen

Boesveld Assurantiën, altijd een passend onafhankelijk advies.

Boesveld Assurantiën is uw adviseur op het gebied van autoverzekeringen in Vorden. Wij bieden u een onafhankelijk advies op het gebied van autoverzekeringen met een uitstekende service, voor zowel particuliere- als zakelijke klanten. Doordat wij rechtstreeks samenwerken met diverse experts, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

WAM-verzekering

Een schadeclaim kan hoog oplopen en is vaak vele malen hoger dan de premie die u betaalt voor de verzekering. Een WAM-verzekering dekt de financiële gevolgen van de aansprakelijkheid van u voor schade veroorzaakt met een motorrijtuig. Wilt u meer weten? Maak gerust een afspraak of kom langs op ons kantoor.

Beperkte cascoverzekering

Laat uw  voertuig verzekeren voor schade die wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld storm, bliksem of brand met de beperkte cascoverzekering. Ook bent u met deze verzekering gedekt voor diefstal van uw voertuig. Laat u vrijblijvend adviseren door de experts van Boesveld Assurantiën.

Volledig cascoverzekering

Met de volledig cascoverzekering bent u verzekerd voor alle schade die gedekt wordt door de beperkte cascoverzekering maar ook voor schade die u zelf heeft veroorzaakt aan uw motorrijtuig. Tevens als iemand ander schade veroorzaakt aan uw voertuig, bent u hiervoor verzekerd.

Jeroen Boesveld

Jeroen Boesveld, Directeur

“Wij hebben uitstekende contacten met diverse verzekeringsmaatschappijen. Dit stelt ons in staat voor u die oplossingen te vinden die naadloos aansluiten op uw wensen en situatie.

Contactgegevens:

Gasthuisstraat 23
7101 DS Winterswijk
T: 0543 532 656
E: info@boesveldassurantien.nl
Handelsregister nr. 52438996

We zijn ook bereikbaar buiten kantooruren

Buiten kantooruren bel 06-22512658

Meer weten over onze autoverzekeringen? Laat een bericht achter via ons contactformulier, bel ons of kom langs op het kantoor.

    Uw naam

    Uw email

    Uw telefoonnummer

    Uw bericht

    Top