Home / Autoverzekering Winterswijk

Autoverzekering Winterswijk

Autoverzekering afsluiten in Winterswijk

Op zoek naar een onafhankelijke adviseur op
het gebied autoverzekeringen?

Altijd een eerlijk advies

Persoonlijk contact

Uitstekende contacten met diverse verzekeringsmaatschappijen

Onbezorgd de weg op. Altijd een passend advies.

Boesveld Assurantiën biedt een onafhankelijk advies op het gebied van autoverzekeringen met een uitstekende service voor u als particuliere- of zakelijke klant. Wij werken nauw samen met diverse specialisten, hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Assurantiekantoor Boesveld is uw adviseur op het gebied van autoverzekeringen in Winterswijk.

WAM-verzekering

Een WAM-verzekering dekt de financiële gevolgen van de aansprakelijkheid van u voor schade veroorzaakt met een motorrijtuig. Een schadeclaim kan hoog oplopen. Kom gerust langs op ons kantoor in Winterswijk en laat u door ons vrijblijvend informeren over autoverzekeringen.

Beperkte cascoverzekering

Met de beperkte cascoverzekering is uw motorrijtuig verzekerd voor schade die wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld brand, storm of bliksem. Of als uw motorrijtuig wordt gestolen. Welke verzekering kiest u? Laat u vrijblijvend adviseren door de experts van Boesveld Assurantiën.

Volledig cascoverzekering

Met de volledig cascoverzekering bent u ook verzekerd voor schade die u zelf heeft veroorzaakt aan uw motorrijtuig. U bent ook verzekerd voor alle schade die gedekt wordt door de beperkte cascoverzekering. En als iemand anders schade aan uw motorrijtuig veroorzaakt, dan bent u ook verzekerd.

Jeroen Boesveld

Jeroen Boesveld, Directeur

“Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Het bespreken van uw zaken doen we het liefst bij u thuis of bij ons op kantoor.

Contactgegevens:

Gasthuisstraat 23
7101 DS Winterswijk
T: 0543 532 656
E: info@boesveldassurantien.nl
Handelsregister nr. 52438996

We zijn ook bereikbaar buiten kantooruren

Buiten kantooruren bel 06-22512658

Meer weten over onze autoverzekeringen? Laat een bericht achter via ons contactformulier, bel ons of kom langs op het kantoor.

    Uw naam

    Uw email

    Uw telefoonnummer

    Uw bericht

    Top