Header Image
Home / Over ons

Over ons

Over Boesveld Assurantiën

Boesveld Assurantiën is op 1 september 1997 opgericht door Jeroen Boesveld. Sinds 1 april 2013 is het kantoor gevestigd aan de Gasthuisstraat 23 te Winterswijk. Wij zijn een onafhankelijk en regionaal ( o.a. in de Achterhoek omliggende gemeentes Lichtenvoorde, Aalten en Groenlo )  werkend assurantiekantoor dat zich kenmerkt door een hoog serviceniveau voor u als particuliere- of zakelijke klant. Boesveld Assurantiën werkt nauw samen met diverse specialisten, zoals hypotheekconsulenten, pensioenconsulenten, makelaars, juristen, notarissen en accountants. Hierdoor kunnen wij u op een zeer breed terrein van dienst zijn. Assurantiekantoor Boesveld is uw adviseur op het gebied van verzekeringen.

Oplossingen op maat

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Het bespreken van uw zaken doen we het liefst bij u thuis of bij ons op kantoor.
Wij hebben uitstekende contacten met diverse verzekeringsmaatschappijen. Dit stelt ons in staat voor u die oplossingen te vinden die naadloos aansluiten op uw (financiële) wensen en situatie.

jeroen-boesveld-assurantien-winterswijk

Jeroen Boesveld
Directeur
jeroen@boesveldassurantien.nl

dave-bezemer-boesveld-assurantien-winterswijk

Dave Bezemer
Commercieel medewerker
dave@boesveldassurantien.nl

Dienstenwijzer

Het is wettelijk voorgeschreven aan welke punten een hypotheek en assurantiekantoor minimaal aandacht moet besteden in de voorlichting aan en advisering van consumenten (klanten). In onze voorlichting trachten wij dan ook zo goed mogelijk te voldoen aan de inhoud van deze wettelijke verplichting. Bekijk onze dienstverleningsdocumenten hier.

Top