Header Image

Oldtimer

Oldtimerverzekering

Verzeker uw oldtimer tegen uitstekende voorwaarden! Profiteer nu van een lage verzekeringspremie en prima schadeafhandeling. U kunt zelf aanvullende dekkingen kiezen, dus een betaalbare oldtimerverzekering op maat is voor iedereen bereikbaar.

Bij ons betaalt u bij uw oldtimerverzekering geen eigen risico als u de opgelopen schade laat repareren bij een met ons samenwerkend schadeherstelbedrijf bij u in de buurt. Voor meer informatie hierover kunt u bij ons terecht.

• 80% bonuskorting voor schadevrij rijden
• Extra korting voor een 2e auto
• Bonusbeschermer tegen no-claim verlies

De basis van onze oldtimerverzekering is de wettelijk verplichte WA verzekering die uiteraard voldoet aan alle Europese richtlijnen. Die schrijven een verzekerd bedrag van € 2.500.000,- voor zaakschade en € 5.600.000,- voor letselschade voor. Uw aansprakelijkheid als automobilist voor schade toegebracht aan andere weggebruikers is dus prima verzekerd. Een betaalbare oldtimerverzekering op maat is voor iedereen bereikbaar. U kunt uw oldtimerverzekering naar wens samenstellen enkele verschillende extra dekkingen. Dit kan met de volgende aanvullende verzekeringen.

De auto die u als oldtimer wilt verzekeren, moet minimaal 25 jaar oud zijn en er mag alleen recreatief mee worden gereden. Is uw auto nog geen 25 jaar, maar wel ouder dan 20 jaar, dan is het oldtimertarief onder voorwaarden ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Ja, dat kan. Als de waarde van de oldtimer is vastgesteld door een erkende taxateur. Dan is bij schade aan uw oldtimer binnen drie jaar na afgifte van het taxatierapport de getaxeerde waarde ook de verzekerde waarde van de oldtimer. Vraag ons naar de voorwaarden

Per jaar mag u 5.000 kilometer rijden. Maar u kunt ook kiezen voor een maximum van 7.500 kilometer per jaar. Wij adviseren u over welke dekking voor u de beste keuze is.

Top