Header Image
Home / Zakelijk / Uw bedrijf / Overige zakelijke verzekeringen

Overige zakelijke verzekeringen

Overige zakelijke verzekeringen

Bekijk hieronder welke zakelijke verzekeringen wij nog meer aanbieden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak.

De kans dat u, als ondernemer, in conflict komt met een andere partij wordt steeds groter. De regelgeving wordt steeds ingewikkelder en juridische bijstand is vaak noodzakelijk. Vaak kunt u het alleen af. Steeds vaker ook niet! 
 Met de rechtsbijstandverzekering voor u als ondernemer bent u zeker van deskundige juridische hulp wat u sterker maakt! Wilt u zich ook indekken tegen financiële schade ten gevolge van juridische kwesties? Laat u door ons adviseren!

Een verzekering die schade aan goederen tijdens het transport afdekt is aan te raden. 
Wilt u voorkomen dat u met een aanzienlijke (rest)schade blijft zitten, dan is een goederentransportverzekering een must.
Binnen de goederentransportverzekering zijn er verschillende modules waar u zich tegen kan verzekeren. Zo heeft u een verzekering die op uw bedrijfsvoering is afgestemd!

Laat u door ons adviseren zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Leveranciers van bijvoorbeeld wit- en bruingoed, maar ook medewerkers van andere detailhandelsbedrijven zijn vrijwel elke werkdag onderweg om de in de winkel verkochte artikelen bij de klanten thuis te bezorgen. Meestal gebeurt dat met eigen vervoer.
Buitendienstmedewerkers en servicemonteurs zijn de hele dag met dure materialen en gereedschappen in hun auto op pad. Niet zelden raken bestuurders, vaak nog buiten hun schuld, betrokken bij een ongeluk óf wordt er in de nachtelijke uren ingebroken in hun wagen.

Verzekeraars hebben voor al deze eigenvervoerders in “Nederland-Transportland” de EigenVervoerPolis ontwikkeld. Daarin zit een 24-uursdekking tegen alle onheilen van buitenaf. Vanaf het moment dat de goederen in de auto zitten, zijn ze verzekerd. Zelfs tegen diefstal, mits er aantoonbare sporen van braak aan het vervoermiddel worden aangetroffen.

Top